Contrazt
Contrazts første plate ble utgitt i 2006 og het "Kan du prøve å forstå". Andre plate ble utgitt året etter og het "Leve livet". I 2008 kom albumet "Sommernatt". Etter fire år på veien og tre plateutgivelser valgte Hanne Mette Gunnarsrud å slutte for å prioritere familien i 2009.

Gro Anita Johansen tok over som vokalist etter Hanne Mette Gunnarsrud. Hennes første plate med Contrazt var "Uten kart og kompass". Etter fem plateutgivelser ble det gullplate for gruppa i 2010, da albumet "Ser på verden" solgte til gull på fire uker. I 2011 kom albumet "Har det på G". Contrazt vant i 2011 prisen som årets danseband på Gullskoen. I 2012 har gruppen utgitt albumet "Contrazt - i hundre". Dette er bandets åttende utgivelse. Contrazt ble også kåret til årets danseband på Gullskoen i 2012.

Leif Dybendal skriver det meste av bandets materiale. På de nyeste utgivelsene har også Gro Anita Dybendal bidratt som tekstforfatter.

Bandet deltok i Melodi Grand Prix i 2015 med låten Heaven, som er skrevet av de danske komponistene og tekstforfatterne Jan Lysdahl og Jacob Collin Launbjerg.

De har tidligere utgitt album på Tylden & Co. og Warner Music Norway , og har siden 2017 vært signert til Grammofon/Slager.

Har i 2016 medvirket i NRK1-produksjonene Trygdekontoret [1] og Beat for Beat. I 2017 Sommeråpent.

Landets mestturnerende band i sin sjanger i 2014/2015/2016/2017.

Turnerer i hele Skandinavia. Har også opptrådt i Thailand, Spania, Færøyene, Hellas, De greske øyer og Gran Canaria.

=         Gro Anita Dybendal – Vokal
=         Leif Dybendal – Vokal og gitar
=         Hans Olav Trøen – Bassgitar
=         Svein Morten Haugerud – Keyboards - saksofon - trekkspill
=         Kay Ronny Brobakken – Trommer